Vandretur ad Mundbjerg Natursti

Natur og kultur i Mundbjerg

Vandretur ad Mundbjerg Natursti

​Torsdag den 7. juni 2018 kl. 18

v/ museumsinspektørerne Ann Bodilsen og Niels Terkildsen, Holstebro Museum og biolog Bo Boysen Larsen, Holstebro Kommune

Sammen med biolog Bo Boysen fra Holstebro Kommune arrangerer Holstebro Museum en vandretur ad Mundbjerg Natursti. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Herrup Kulturhus, hvorfra vi går ned i ”Mumidalen” og følger naturstien rundt om dalen ved Mundbjerg. På turen vil Bo Boysen fortælle om naturen i området, mens museumsinspektørerne Ann Bodilsen og Niels Terkildsen vil fortælle om de mange kulturspor, vi kender fra området lige fra rensdyrjægere for 13.000 år siden over en stor vikingeboplads til en bondeteglovn fra 1800-tallet. Turen er ca. 4 km lang, så vi holder en pause, inden vi bliver trætte i benene og spiser vore medbragte madpakker.

Praktisk information:

Medbring en madpakke og noget at drikke. Turen er gratis. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Herrup Kulturhus, Skolegade 19, 7830 Vinderup kl. 18.00. Der er ikke tilmelding.

Holstebro Museum

Midlertidige kontorer

Danmarksgade 14, 1. sal

7500 Holstebro​

info@holstebro-museum.dk

CVR nr.: 34744866

Følg os på Facebook facebook32

Entré

Ingen entré pga. ombygning.

Museet er lukket pga. ombygning.

Vi glæder os til at invitere inden for i nye rammer i efteråret 2019.

​Modtag vort nyhedsbrev med kort nyt om stort og småt via e-mail.