Kulturhistorisk kanotur

- padl med på en tidsrejse

​Onsdag den 23. august 2017 kl. 17.00​

v/ Holstebro Museum og Kajak Freak

Sammen med Brian Justesen fra Kajak Freak arrangerer Holstebro Museum en kulturhistorisk kanotur på Vandkraftsøen og Storåen. Vi mødes ved Tvis Kloster, hvor vi begynder med en kort fortælling om Tvis Kloster og livet som munk i middelalderen. Herefter sætter vi os i kanoerne og sejler mod Vandkraften og Holstebro. Undervejs fortæller vi om vore forfædres liv langs Storåen, mens vi fornemmer landskabet på en helt ny måde. Der bliver også tid til historien om vandkraften og om pansergraven om Holstebro by under besættelsen. Vi slutter turen ved Kvickly i Holstebro. Undervejs finder vi et godt sted at gøre holdt og spise vores medbragte madpakker.

Praktisk information:

Pris pr. person kr. 100 inkl. kano og guidning. Tilmelding senest mandag den 14. august 2017 til Holstebro Museum på info@holstebro-museum.dk eller mobil 21 18 78 69. Betaling på konto nummer 7600 1042951. Tilmelding er bindende og gælder først, når betaling er foretaget.

Ved udeblivelse eller afmelding efter 14. august opkræves det fulde beløb. Ved tilmelding gives besked om, om man ønsker at dele kano med en bestemt deltager. Max deltagerantal: 60.

Vi mødes ved parkeringspladsen ved Tvis Kloster kl. 17.00. Medbring en madpakke og noget at drikke. Klæd dig efter vejret og i tøj, som du kan bevæge dig i. Turen kræver fysik som til en god lang gåtur.

HUSK! Du skal selv sørge for transport tilbage til Tvis Kloster, hvis du har en cykel eller en bil holdende der.

Holstebro Museum

Museumsvej 2B

7500 Holstebro

info@holstebro-museum.dk

CVR nr.: 34744866

Følg os på Facebook facebook32

Entré

Ingen entré pga. ombygning.

Museet er lukket pga. ombygning.

Vi glæder os til at invitere inden for i nye rammer i efteråret 2019.

​Modtag vort nyhedsbrev med kort nyt om stort og småt via e-mail.