Cykeltur i Mejdal

Tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00

​Med Jesper Sandfeld, arkitekt MAA, SWECO architecs

Præcis 9 måneder tidligere, september 2017, forsøgte vi at gennemføre cykelturen som den sidste fyraftenstur i forbindelse med Historien om Danmark-udsendelserne. Vi regnede væk! Nu prøver vi igen - og beder om godt vejr.

Temaet for turen er planlægningen af Holstebros boligkvarterer og deres udvikling i perioden 1960-2000. Parcelhusets historie fra ”Bedre Byggeskik” over bungalowen til parcelhuset som vi kender det fra 60’erne og til nu. Også parcelhuset har gennemgået en udvikling, som hænger sammen med samfundets ændring og kvindernes vej til arbejdsmarkedet. Vi mødes i Mejdal, som har sin specielle historie i holstebrosammenhæng. Et af de villaområder, som blev planlagt i slutningen af 1960’erne, og som er i fortsat udvikling. Varighed: ca. 1 time.

Mødested: BUM, Prins Buris Vej 37, 7500 Holstebro.

Holstebro Museum

Midlertidige kontorer

Danmarksgade 14, 1. sal

7500 Holstebro​

info@holstebro-museum.dk

CVR nr.: 34744866

Følg os på Facebook facebook32

Entré

Ingen entré pga. ombygning.

Museet er lukket pga. ombygning.

Vi glæder os til at invitere inden for i nye rammer i efteråret 2019.

​Modtag vort nyhedsbrev med kort nyt om stort og småt via e-mail.