For medlemmer: Nytårskur og julegave

Torsdag den 4. januar 2018 kl. 19.30

Medlemsarrangement: Nytårskur og julegave

Aktivitetscentret, Danmarksgade 13A, Holstebro​

Holstebro Museumsforening har sparet sammen til at give Esben Graugaards nye bog Villemoes. En dannelseshistorie i et vestjysk iværksættermiljø 1960-1960 som julegave til museets medlemmer. Bogen er imidlertid for tyk til postforsendelse og for tung til gruppen af frivillige, som normalt uddeler julegaver. Derfor afholder vi efter jul et hyggeligt arrangement, hvor medlemmer kan komme og afhente bogen.

Esben Graugaard vil kort fortælle om bogen og om det dejlige arbejde med at skrive den. Herefter er der mulighed for at ønske hverandre godt nytår med kaffe og kage og så tage bogen under armen og med hjem.

De medlemmer, som ikke har mulighed for at deltage i dette arrangement, kan herefter afhente bogen på Holstebro Lokalarkiv i arkivets midlertidige lokaler i Sønderlandscentret, Den Røde Plads 21, 7500 Holstebro. På foreningens generalforsamling den 7. marts 2018 uddeles de sidste eksemplarer til medlemmerne. Herefter går vi ud fra, at alle, der ønsker sig den spændende beretning, har modtaget den som ”julegave”.

Holstebro Museum

Midlertidige kontorer

Danmarksgade 14, 1. sal

7500 Holstebro​

info@holstebro-museum.dk

CVR nr.: 34744866

Følg os på Facebook facebook32

Entré

Ingen entré pga. ombygning.

Museet er lukket pga. ombygning.

Vi glæder os til at invitere inden for i nye rammer i efteråret 2019.

​Modtag vort nyhedsbrev med kort nyt om stort og småt via e-mail.